Hvad er det der NADA egentlig?

Hvad er det der NADA egentlig?

Måske har du tænkt på, hvad det der NADA egentlig er? Måske har du overvejet om NADA er noget for dig, eller om det overhovedet kan hjælpe på lige præcis dét, du går og tumler med i hverdagen? Måske har du i dit stille sind tænkt, at det der NADA da virker som noget hokus pokus.

Jeg vil her forsøge at komme med svar på de spørgsmål, som naturligt dukker op i vores sind, når vi hører om noget nyt, hvilket NADA netop er for mange. 

Read More

Beslutningens kraft

Beslutningens kraft

Når vi har et ønske om at ændre os, må vi tage en beslutning om at ændre os – og handle herfra. Beslutningen slår bro mellem ønske og handling. Handler vi ikke på vores beslutning, har vi ikke rigtigt besluttet os. 

Beslutningsevnen er forandringens kraft. Hvis vi for alvor ønsker at overvinde forhindringer eller sætte gang i forandringsprocesser, er vi nødt til at træffe nogle beslutninger, som vi forpligter os til at handle på. 

Read More

Hvad vil du egentlig med dit liv, og hvad forhindrer dig i at opnå det?

Hvad vil du egentlig med dit liv, og hvad forhindrer dig i at opnå det?

Hvis du ikke bare vil nøjes med et liv, der er ”godt nok”, hvad skal der så til for at du kan skabe et liv i overensstemmelse med dine ønsker og drømme?

Allerede nu mærker du måske en snert af modstand mod at læse videre, for alene det at åbne op for muligheden for at ændre på det trygge, eksisterende og velkendte fundament i dit liv kan vække uro og modstand. Det forpligter jo; kræver, at du tager ansvar, finder modet til at turde forlade det kendte og trygge, og mobiliserer din viljestyrke og selvdisciplin ud i handling.  

Read More