Et kærligt velkommen

”Lad dette være en begyndelse. En port ind til det utrolige, det mulige, en ny tid, hvor alt kan ske… hvis vi altså ikke har noget imod det”

- Mumifar


Mit livsformål er at hjælpe mennesker til at leve et liv i frihed, fokus og flow. 

  • frihed til at leve det liv, vi gerne vil, ved at udfolde vores ressourcer og potentialer.

  • fokus på at foretage valg og handlinger ud fra vores værdier og behov

  • flow ved at se livets udfordringer som læring frem for lidelse


Du er hjertelig velkommen til at kontakte mig.

Kærlig hilsen

Jonna

 
Du er hjertelig velkommen til at kontakte mig via e-mail, opkald eller sms. dette gælder både hvis du har spørgsmål eller vil booke en tid.   Mail:    kontakt@jonnabergstrom.dk     Mobil:    +45 23 80 82 37

Du er hjertelig velkommen til at kontakte mig via e-mail, opkald eller sms. dette gælder både hvis du har spørgsmål eller vil booke en tid.

Mail: kontakt@jonnabergstrom.dk

Mobil: +45 23 80 82 37


Terapi & Coaching

stones-3364324_1280.jpg

Terapi og coaching hjælper dig til at opdage og udvikle nye og mere hensigtsmæssige og glædesfremmende strategier og mønstre, så du opnår større livsglæde, indre ro, selvværd og autensitet. På den måde kan du møde livet og de udfordringer, der følger med, på en mere balanceret og fleksibel måde.

NADA

stone-316225_1280.jpg

NADA er for alle, som har mistet den indre ro, og for alle som er i en personlig udviklingsproces. NADA er et rum for egenomsorg – et lille pusterum i hverdagen. NADA har en positiv effekt på angst, uro, stress, tankemylder, søvnproblemer, vrede, abstinenser, vrede, m.m.

Priser og kontakt

smartphone-791179_1920.jpg

Har du brug for en telefonisk samtale med mig inden du booker en tid, vil dette naturligvis være ganske gratis. Du er altid velkommen til at kontakte mig via SMS, opkald eller mail. Første terapi- og coachingsession får du altid til reduceret pris, så du kan få en oplevelse af, om du føler dig tryg og godt tilpas sammen med mig.  


“Lige fra man træder ind af døren føler man sig velkommen og omgivet af lys og venlighed.”

- P.K 55 år