”Nada er mere en spirituel proces, end det er en teknik. Det er en vej tilbage til os selv” 

- Michael Smith (ophavsmand til NADA)

 

NADA (National Acupuncture Detoxification Association) er en blid og effektiv non-verbal metode, der hjælper dig med at finde indre ro, fokus og balance mellem krop og sind.

NADA-modellen har fokus på recovery , empowerment og personlig udvikling. Nada er et redskab, der skaber kontakt til vores eget selvberoligende system og hjælper os til at ændre vaner. Nada skaber grundlag for refleksion og gør os bevidste om vores livsførelse. Behandlingen har et meditativt element, og målet er, at du får kontakt til dig selv og egne ressourcer. De fleste oplever en umiddelbar symptomlindring, fx ved akut stress, angst, abstinenser, søvnproblemer m.m. 

 NADA er for alle, som har mistet den indre ro, og for alle som er i en personlig udviklingsproces. NADA er et rum for egenomsorg – et lille pusterum i hverdagen.

NADA har en positiv effekt på angst, uro, stress, tankemylder, søvnproblemer, vrede, abstinenser, depressive symptomer, koncentrationsevne og indlæring. 

YinYang.jpg

NADA-processen skaber sindsro, tålmodighed, visdom, mod og accept

Hvordan gives behandlingen?

Der gives 5 små tynde, sterile nåle i hvert øre. Du sidder eller ligger behageligt med nålene i ørene i 45 minutter. De første 15 minutter vil jeg guide dig til at vende blikket indad – de sidste 30 minutter vil du sidde i stilhed i dit eget ”rum” og lade processen arbejde for dig. Jeg tilbyder dig en kop NADA-the, som er med til at booste processen. 

”NADA er en stille samtale med sig selv”

- Michael Smith

Det er individuelt, hvor mange behandlinger, der er brug for. Én behandling er oftest ikke nok, men kan give en umiddelbar ro, hvis du har haft en travl dag eller føler dig stresset. Nogle skal have 3-5 behandlinger, de fleste 10-20 behandlinger, alt afhængig af målet med behandlingen.

I de fleste tilfælde anbefales det, at NADA-behandlingen ikke står alene, men som et stærkt supplement til f.eks. medicinsk behandling, terapi, coaching eller anden form for personlig udviklingsarbejde.

 
stone-316225_1280.jpg