Kontakt mig

Har du brug for en telefonisk samtale med mig inden du booker en tid, vil dette naturligvis være ganske gratis. Du er altid velkommen til at kontakte mig via mail. Skriv kort hvad det drejer sig om samt dit mobil nr., og jeg vil ringe tilbage til dig hurtigst muligt.

kontakt@jonnabergstrom.dk

Jonna Bergstrøm
Kildegårdsvej 2
8544 Mørke


Priser

Terapi og coaching

Første session får du altid til reduceret pris, så du kan få en oplevelse af, om du føler dig tryg og godt tilpas sammen med mig.

 • Første session (60 min): 400,-

 • Efterfølgende sessioner (60 min): 500,-

 • Forløb á 5 sessioner (5 x 60 min): 2000,- (du sparer 400,-)

Terapien foregår som udgangspunkt i mit hjem. 

Ønsker du, at terapien afholdes hjemme hos dig, er dette også en mulighed. Tillæg herfor er 100,- pr gang, som dækker kørsel og kørselstid indenfor en radius af 30 km fra Mørke. Herefter takseres med 3,50 kr. pr. km.

Terapi & coaching kan med fordel kombineres med NADA-behandling


NADA-behandling

 • Individuel NADA-behandling (50-60 min)

  150,- inkl. the og blid meditativ guidning.

 • Mobil NADA-behandling

  75,- Jeg kører gerne hjem til dig (max 7 km fra Mørke, herefter takseres med 3,50 kr. pr. km ) og giver dig en NADA-behandling. Her skal du selv tage nålene ud efterfølgende, da jeg kun kommer og sætter dem i. Du kan låne eller købe en nåleboks af mig, til at lægge nålene i efter endt behandling.

 • NADA til Børn

  Børn fra 10-14 år gives kun NADA sammen med forældre. En fuldt betalende forælder kan tage op til 2 børn med. Prisen pr. barn er 50,- Børn sidder kun med nålene i ørene i 25 min. Forældrene sidder yderligere 20 min. Prisen er inkl. the og blid meditativ guidning.

  Børn under 10 år får ørekugleplastre i stedet for nåle.

 • Gruppebehandling (60-75 min.)

  Er I flere, der ønsker NADA samtidig, kan en fuldt betalende tage op til 3 personer med til en pris af 50,- pr. person. (Dvs. at det koster 200,- for 2 pers., 250,- for 3 pers. og 300,- for 4 pers. i gruppe-behandling).  Prisen er inkl. the og blid meditativ guidning.

 • NADA i kombination med terapi og coaching (50 min)

  75,- inkl the og blid meditativ guidning. NADA-behandling inden en terapi & coaching-session koster 75,- Dette vil hjælpe dig til at være mere klar og fokuseret i terapien. Er du i et terapi & coaching-forløb, kan du få alle de NADA-behandlinger, du har brug for, for 75,- pr. gang.

 • Klippekort til individuel NADA-behandling

  5 x NADA = 600,-

  10 x NADA = 1000,-


Betaling

Jeg modtager kontanter og mobilepay


Tavshedspligt

Jeg er, som alle andre indenfor sundhedsområdet, underlagt tavshedspligten. Det betyder, at man er sikret fuld diskretion for alle de oplysninger, der kommer frem under samtalerne. 

Der er dog enkelte undtagelser til dette. Der kan foreligge ganske særlige omstændigheder, der medfører, at det er vigtigt at videregive oplysninger. Dette kunne f.eks. være, hvis man er til fare for sig selv eller andre.


smartphone-791179_1920.jpg