”Al udvikling består i, at vikle sig ud af det, man har viklet sig ind i” 

– Villy Sørensen

Terapi og coaching hjælper dig til øget livsglæde, ro, klarhed og retning i livet. Terapi og coaching hjælper dig til at opdage og udvikle nye og mere hensigtsmæssige og glædesfremmende strategier og mønstre, så du opnår større livsglæde, indre ro, selvværd og autensitet. På den måde kan du møde livet og de udfordringer, der følger med, på en mere balanceret og fleksibel måde.

Du vil opnå øget indsigt i dig selv, dine tanker, følelser og adfærd. Du vil forstå hvorfor du gør som du gør, og hvorfor du oplever smerte. Med denne indsigt kan du aktivt vælge noget andet, nemlig alternativet til lidelsen du står i. 

At kigge bagud skaber forståelse - at kigge fremad skaber udvikling!

Terapi og coaching er for dig, der

  • ønsker at udvikle dig og skabe forandring i dit liv. 

  • ønsker at forstå og blive klogere på egne tanker, følelser og adfærd.

  • ønsker mere livsglæde, indre ro og nærvær.

  • ønsker at frigøre dine ressourcer og opleve større tilfredshed i livet.

  • ønsker et bedre selvværd og at finde hjem til dig selv.

 

Jeg møder dig i et empatisk, respektfuldt og tillidsfuldt rum, hvor du som klient kan føle dig tryg, uanset hvad du bringer op i terapien. Jeg gør mig umage med at leve mig ind i din situation og måde at forstå verden på, og dermed hjælpe dig derhen i dit liv, hvor du gerne vil være. 

I terapien tager jeg udgangspunkt i dine behov og dét, du ønsker at forandre eller blive klogere på – intet er for stort eller for småt. Det eneste krav er, at du kommer med en vilje til udvikling og forandring. 

 

”Nogen gange er det de mindste ting, der fylder mest i hjertet”

– Peter Ply

 
stones-3364324_1280.jpg